Privacyverklaring

Verzamelen persoonsgegevens
Wij verzamelen géén persoonsgegevens van bezoekers van onze website. Het kan voorkomen dat u ,via een E-mail-formulier, gegevens dient door te geven. Deze gegevens hebben wij nodig om contact met u te kunnen onderhouden. Ook is het mogelijk dat u zich, via een e-mail, kunt opgeven voor een activiteit. De volgende gegevens kunnen gevraagd worden:

- voor- en achternaam - zo kunnen we u correct aanspreken.
- telefoonnummer - zo kunnen we indien nodig contact met u opnemen.
- e-mailadres, altijd handig wanneer wij met elkaar willen e-mailen.
- één of meer vragen die de aard van het onderwerp betreffen.

Verzonden e-mails worden NIET door de vereniging gearchiveerd en zijn niet meer opvraagbaar door derden. E-mails die opgeslagen worden op de webserver worden na twee jaar verwijderd!.

Foto's en video's
Van activiteiten(wedstrijden/trainingen) kunnen foto's en/of video's gemaakt worden en gepubliceerd worden op een afgesloten gedeelte van de website die alleen toegankelijk is voor leden. Deze leden hebben toestemming gegeven voor publicatie. Verzoek tot verwijdering van één of meerdere publicaties is altijd mogelijk.

Bewaartermijn
De bewaartermijn van foto's en/of video's is vastgesteld op vijf jaar, te rekenen vanaf de dag van opname op de website. Na de gestelde vijf jaar zullen deze publicaties verwijderd worden.